YOGA | REIZEN

vzw Mudita is even on hold tot einde maart 2023

YOGAREIZEN _ VZW mUDITA

Volgens de Yogafilosofie is de zin van het leven ‘leven’. Om te ontdekken dat ware vreugde binnenin zit, moet je onthechten van oordeel, de zintuigen naar binnen keren, de longen langzaam vullen met lucht en het lichaam strekken. De holistische praktijk en impact van Yoga is het sterkst wanneer er herhaling is van de oefeningen en wanneer er een intense periode van praktiseren is.

vzw Mudita wil daarom yogareisjes organiseren omdat ze een meer doorvoeld effect faciliteren. Je zou het een Yogabad kunnen noemen.

lokaal

We vermijden reisstress door afstanden kort te houden. we willen de reisjes zo ook prikkelarm houden. Bovendien drukt het de kostprijs én kunnen we verborgen pareltjes in eigen land ontdekken. Uiteraard is dit een dankbare formule voor de planeet 🙂

De reisjes gaan door in natuurrijke gebieden die garant staan voor stilte, zuivere lucht en onthaasten;

yoga

Yoga staat centraal. Soms kan er wel eens een reisje georganiseerd worden omtrent een thema maar in het algemeen wordt s’morgens Hatha yoga en Qi gong beoefend: lichaamsoefeningen, ademhalingsoefeningen, healingsounds en meditatie zijn de core van de beoefening. Ook s’avonds wordt er een uurtje herstellende Yoga begeleid.

vegetarisch

Het eten wordt verzorgd door een kok die meereist. We streven naar pranische maaltijden door ze te bereiden op basis van vers (lokale) producten en korte bereidingstijd. Ze zorgen voor meer vitaliteit en zetten het spijsverteringssysteem niet onder druk. Tijdens het verblijf zijn de maaltijden vegetarisch; yoghurt, melk, kaas en boter kan dus.

praktisch

vzw Mudita heeft een mailinglist. We kondigen op tijd de data, prijzen en locaties mee. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een mailtje via onderstaande contactgegevens.

Yoga must not be practiced to control the body: it is the opposite, it must bring freedom to the body, all the freedom it needs. Vanda Scaravelli

Laten we samen reizen

CONTACTEER ONS