vzw MUDITA

YOGATHERAPIE _ LOGO VZW MUDITA

VISIE & MISSIE

Eenieders individuele energie is deel van de grenzeloze zee aan energie. Alles wat voortvloeit uit die onbeperkte zee – of het nu een steen is, een boom of jouw lichaam – blijft verbonden, net zoals een druppel water deel is van de oceaan. De oorspronkelijke habitat van jouw lichaam/brein is de natuurlijke omgeving die bestaat uit verschillende elementen zoals water, vuur, wind, aarde en ether (of in andere wijsheid tradities metaal en hout). In die wereld is gezond & vitaal zijn de norm. We geloven dat Yoga kan bijdragen aan een gezond en vreugdevol leven en dat dit de hele ‘community spirit’ ten goede komt. Een wereld van humane waarden scheppen met respect voor de natuurlijke omgevingen begint bij jezelf. Want gelukkige mensen maken een warme samenleving.

vroeger & nu

In vroegere tijden waren vrouwen verantwoordelijk voor de verbinding van het aardse leven met de mystieke dimensies. Overleven is altijd een issue geweest maar er was ook stilte, verbondenheid en kennis van kruiden, planeten en het ritme van de natuur.

De verbondenheid met het ritme van de natuur en de universele wet ‘Alles is één’ , werd door cultuurtransformatie naar een onbewust niveau gebracht. Daarom zijn zoveel mensen zoekende naar alternatieve of holistische levenswijzen. Vzw Mudita wil Yoga opnieuw een belangrijke plaats geven zowel in het individuele leven als in het samen-leven. We geloven in de zelfhelende kracht van het lichaam en de bevrijding van negatief, persoonsgebonden gedrag.

Yoga voor wie?

Of je nu met twee voeten in de wereldlijke grond of in de spirituele grond staat, Yoga is er voor iedereen. Yoga is evenredig veelzijdig als er mensen zijn. Door Yogatechnieken samen te praktiseren, aangepast aan individuele behoeftes, kan je de zelfhelende kracht activeren en versterken.

Om haar missie waar te maken biedt vzw Mudita yogatherapie & yogareisjes aan. Snuister even rond in het aanbod en aarzel niet om ons te contacteren via email of via 0472 104240

Omdat Yoga de kracht heeft hele samenlevingen op te liften door meer innerlijk welbevinden te bevorderen, wil vzwMudita niet enkel zelf Yoga aanbieden en promoten maar evenzeer Yogaprojecten of gerelateerde thema’s ondersteunen.

Wil je zelf Yoga aanbieden, een Ayurvedische workshop geven, een yogazaal openen, een lessenreeks pranisch koken,…. en wens je creatieve ondersteuning dan kan je bij vzw Mudita terecht voor het maken van websites, webcontent, blogs, advies enz. Contacteer ons email of call 0472 104240

Deze WordPresswebsite werd ontworpen door vzwMudita.

“Move your joints every day. You have to find your own tricks. Bury your mind deep in your heart, and watch the body move by itself.” — Sri Dharma Mittra