ONDERSTEUNING

vzw Mudita is even on hold tot einde maart 2023

Yokewritings’, ons ondersteuningsproject

vzw Mudita ondersteunt & promoot Yogainitiatieven en/of allerhande Yoga projecten. Ook gerelateerde thema’s zoals Ayurveda, Qi gong, projecten ter bevordering van leefmilieu; zero waste, enzovoort. Als het onze planeet en het welzijn van de mens ten goede komt staan we klaar voor jou met onze ondersteuning.. Op basis van de skills die we in huis hebben bieden we voornamelijk ondersteuning aan door:

1. WordPress websites

het maken van non-upgrade WordPress websites. Dit betekent dat je een basiswebsite kan aanvragen (5 pagina’s/geen webschop) waar WordPress geen kosten voor vraagt. vzw Mudita creert die dan naargelang jouw nood en visie. De kostprijs bedraagt dan die van een domeinnaam + onkosten en vergoeding voor de vzw. Natuurlijk kan je indien nodig altijd upgraden en de website uitbreiden. WordPress heeft hiervoor verschillende abonnementen.

2.webcontent/schrijfsels/ blogs

We maken uiteraard geen lege websites. Indien je schrijverstalent zoekt om jouw visie/missie/project in de schijnwerpers te plaatsen dan kan je ook appel doen op vzw Mudita. Je eigen teksten gebruiken kan ook – we voegen die dan in jouw website. Footage is evenzeer een optie. Beeldmateriaal is uitermate belangrijk voor de aantrekkelijkheid van jouw site.

De site die je nu bezoekt is een voorbeeld van zo’n basiswebsite. Voor ons Yokewritings project hebben we een aparte website gecreëerd waar je alles vindt over het waarom/hoe en wat….Om te verbinden met Yokewritings gebruik je onderstaande button.

Laten we samen wat bouwen.